Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Törökországban készül a tavaszi szezonra a TSC

2021-01-13
18:50
2021-01-13
20:12
Forrás
Pannon RTV
Törökországban folytatja a tavaszi szezonra való felkészülést a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a tervek szerint két hetet töltenek majd Antalyában, ahol négy edzőmérkőzést is játszanak majd.
Pannon RTV

Az ellenfelek listáján szerepel három élvonalbeli klub, az orosz Arsenal Tula, a bolgár Ludogorets, az ukrán Olimpik Doneck, illetve a román másodosztályban szereplő Csíkszereda. A topolyai együttes 26 fős játékoskerettel utazik az edzőtáborba, ahol komoly munka vár majd rájuk - mondta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója.

Pannon RTV

„Törekedtünk olyan mérkőzéseket szervezni, amelyek valójában nekünk igazi megmérettetés, igazi kemény ellenfelek. Ezért esett a választás erre a négy csapatra. A Csíkszeredán kívül mind elsőosztályú csapatok. Aki szervezi nekünk a törökországi tábort, ő kereste az ellenfeleket. Szerintem jól választottunk és az eredmény majd megmutatja, hogy a csapat mennyire készült fel és úgy gondolom, hogy majd, amikor visszajöttünk, akkor tudjuk azt mondani, hogy a választás jó volt, vagy nem volt jó.” - mondta Palágyi Szabolcs.

TSC
foci
futball
edzés
felkészülés
Törökország
Antalya

Most

17:11, Frissítve: 17:19

Megdőlt a téli hőmérsékleti szezonrekord Magyarországon

Megdőlt a téli szezonrekord szombaton; a Heves megyei Verpeléten mínusz 14,3 Celsius-fokig hűlt a levegő - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán. Veszélyjelzésük szerint vasárnap néhol még ennél is hidegebb lehet.

Népszerű