Ugrás a tartalomra

Törökországban készül a tavaszi szezonra a TSC

2021.01.13
18:50
2021.01.13
20:12
Forrás
Pannon RTV
Törökországban folytatja a tavaszi szezonra való felkészülést a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a tervek szerint két hetet töltenek majd Antalyában, ahol négy edzőmérkőzést is játszanak majd.

Az ellenfelek listáján szerepel három élvonalbeli klub, az orosz Arsenal Tula, a bolgár Ludogorets, az ukrán Olimpik Doneck, illetve a román másodosztályban szereplő Csíkszereda. A topolyai együttes 26 fős játékoskerettel utazik az edzőtáborba, ahol komoly munka vár majd rájuk - mondta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója.

„Törekedtünk olyan mérkőzéseket szervezni, amelyek valójában nekünk igazi megmérettetés, igazi kemény ellenfelek. Ezért esett a választás erre a négy csapatra. A Csíkszeredán kívül mind elsőosztályú csapatok. Aki szervezi nekünk a törökországi tábort, ő kereste az ellenfeleket. Szerintem jól választottunk és az eredmény majd megmutatja, hogy a csapat mennyire készült fel és úgy gondolom, hogy majd, amikor visszajöttünk, akkor tudjuk azt mondani, hogy a választás jó volt, vagy nem volt jó.” - mondta Palágyi Szabolcs.

TSC
foci
futball
edzés
felkészülés
Törökország
Antalya

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.