Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Továbbra is veretlen a TSC a Szuperligában

2019.09.21
20:06
2019.11.27
12:17
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott a TSC a szerb Szuperliga 9. fordulójában. A topolyaiak ezúttal a kruševaci Napredak ellen léptek pályára idegenben.

Az első félidő végén 2:0-ás vendégelőnnyel vonultak le a csapatok pihenni. A 21. és a 38. percben is Szilágyi Vladimir köszönt be, annak ellenére, hogy a hazaiaknak több ziccerük is volt az első játékrészben, helyzeteiket azonban nem értékesítették.

A második félidőben is volt látnivaló, először 2:1-re felzárkózott a Napredak, Igor Ivanović talált be, de nem sokkal később jött a TSC válasza, Srđan Grabez örülhetett a 87. percben, az eredmény a hármas sípszóig már nem változott.

Szabó Zoltán játékosai kilenc fordulót követően továbbra is veretlenek a szerb első osztályban. Érdekesség, hogy a TSC jövő szerdán is megmérkőzik a kruševaci csapattal a Szerb Kupában a legjobb tizenhatba jutásért.

Topolya
Szuperliga
Kruševac
Napredak
labdarúgó
TSC

Most

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.