Ugrás a tartalomra

Továbbra is veretlen a TSC a Szuperligában

2019.09.21
20:06
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott a TSC a szerb Szuperliga 9. fordulójában. A topolyaiak ezúttal a kruševaci Napredak ellen léptek pályára idegenben.

Az első félidő végén 2:0-ás vendégelőnnyel vonultak le a csapatok pihenni. A 21. és a 38. percben is Szilágyi Vladimir köszönt be, annak ellenére, hogy a hazaiaknak több ziccerük is volt az első játékrészben, helyzeteiket azonban nem értékesítették.

A második félidőben is volt látnivaló, először 2:1-re felzárkózott a Napredak, Igor Ivanović talált be, de nem sokkal később jött a TSC válasza, Srđan Grabez örülhetett a 87. percben, az eredmény a hármas sípszóig már nem változott.

Szabó Zoltán játékosai kilenc fordulót követően továbbra is veretlenek a szerb első osztályban. Érdekesség, hogy a TSC jövő szerdán is megmérkőzik a kruševaci csapattal a Szerb Kupában a legjobb tizenhatba jutásért.

Topolya
Szuperliga
Kruševac
Napredak
labdarúgó
TSC

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.