Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Továbbra is veretlen a TSC a Szuperligában

2019-09-21
20:06
2019-09-21
20:16
Forrás
Pannon RTV
3:1-es győzelmet aratott a TSC a szerb Szuperliga 9. fordulójában. A topolyaiak ezúttal a kruševaci Napredak ellen léptek pályára idegenben.

Az első félidő végén 2:0-ás vendégelőnnyel vonultak le a csapatok pihenni. A 21. és a 38. percben is Szilágyi Vladimir köszönt be, annak ellenére, hogy a hazaiaknak több ziccerük is volt az első játékrészben, helyzeteiket azonban nem értékesítették.

A második félidőben is volt látnivaló, először 2:1-re felzárkózott a Napredak, Igor Ivanović talált be, de nem sokkal később jött a TSC válasza, Srđan Grabez örülhetett a 87. percben, az eredmény a hármas sípszóig már nem változott.

Szabó Zoltán játékosai kilenc fordulót követően továbbra is veretlenek a szerb első osztályban. Érdekesség, hogy a TSC jövő szerdán is megmérkőzik a kruševaci csapattal a Szerb Kupában a legjobb tizenhatba jutásért.

TSC
Topolya
Szuperliga
Kruševac
Napredak
labdarúgó

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.