Ugrás a tartalomra

TSC-Čukarički 1:2

2021.10.02
19:59
2021.10.03
20:04
Forrás
Pannon RTV
A TSC ellen 2-1-re nyert a vendég Čukarički a szerb labdarúgó Szuperliga 12. fordulójában.

A mérkőzés tétje a topolyai csapatnak a harmadik hely megőrzése volt, ám a Čukarički ezen a meccsen túl erős ellenfélnek bizonyult. Az első tíz percben a házigazda topolyaiak kezdtek jobban. A TSC uralta a pályát, több helyzetük is adódott, mint a belgrádi csapatnak. Az első félidőben először a vendég csapat volt eredményes, Stefan Čolović góljával. A topolyaiak azonban nem hagyták magukat, a második félidő elején egyenlítettek. Petar Ratkov fejjel talált a kapuba. A vendégek továbbra is támadtak, és nem sokkal később ismét magukhoz ragadták a vezetést. Asmir Kajević volt eredményes.

A mérkőzés végén Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója elmondta, egy helyzetekkel teli meccsnek lehettünk tanúi, azonban a csapat nem volt olyan eredményes, mint az ezt megelőző megmérettetésen.

„Nem tűntünk annyira frissnek, mint az elmúlt mérkőzésen a Vojvodina ellen, és szerintem ez a nem annyira frissesség látszott a játékunkon. Az ellenfél egy nagyon kemény csapat, amely valójában mindig ott van az európai szereplés körül, és a harmadik, negyedik helyet el szokták mindig érni. Valójában ez egy igazi rangadónak számított, hogy így jöttünk ki ebből a mérkőzésből, ez már azt mondom, hogy a szakma dolga, hogy eldöntse, vagy hogy keresse a hibákat. Voltak apró hibák, de én azt mondom, hogy a közönségnek egy nagyon jó mérkőzést nyújtottunk.”

TSC
Čukarički
labdarúgás

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.