Ugrás a tartalomra

A TSC holnap az ivanjicai Javor ellen lép pályára

2020.05.30
08:22
Forrás
Pannon RTV
Hétvégén újraindulnak a labdarúgó Szuperliga küzdelmei Szerbiában. A szabadkai Spartacus idegenben kezdett. Péntek délután 2-1-re győzött az Inđija vendégeként.

A TSC együttese vasárnap lép pályára Zentán az ivanjicai Javor ellen. Stábunk a topolyai csapat edzésén járt, ahol a játékosok és Szabó Zoltán vezetőedző is azt mondták, hogy már nagyon várják a bajnokság folytatását. Céljuk, hogy megőrizzék az európai kupaselejtezőt érő negyedik helyet a táblázaton. A bejátszás után pedig egy interjút láthatnak a Palágyi Szabolccsal a TSC vezérigazgatójával, akivel Dóró Alen beszélgetett.

Javor
Zenta
TSC
labdarúgás
Szuperliga
Palágyi Szabolcs

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.