Ugrás a tartalomra

A TSC Labdarúgó Akadémiára látogatott Dragan Stojković Piksi

2021.08.23
16:18
2021.08.23
17:09
Forrás
Pannon RTV
A szerb szövetségi kapitány Zsemberi Jánossal egyeztetett, illetve megtekintette a klub működését is. A TSC új stadionjában szeptember 3-án játsszák a nyitómérkőzést a házigazdák a Ferencvárossal.

Dragan Stojković Piksi körbejárta a topolyai TSC Labdarúgó Akadémiát, megtekintette a klub működését és az ifjú generációval is találkozott, akik egytől egyig autogramot kértek a legendás játékostól.

Zsemberi János a TSC elnöke a találkozót követően azt mondta, elégedettek az eddigi eredményekkel, de a továbbiakban is az akadémia fejlesztésén dolgoznak majd. Dragan Stojković szerint a topolyai akadémia egy olyan modell, aminek Szerbiában követendő példának kellene lennie.

Dragan Stojković, szövetségi kapitány, Szerbiai Labdarúgó Szövetség: „Kellemesen meglepett az infrastruktúra és úgy általában az ötlet. A teljes koncepció, azzal ahogy mindez kinéz. Ha nem is világszintű, de mindenképp Európa-szintű, így gratulálok mindazoknak, akik részt vettek az ötlet megvalósításában, hogy létrehozzanak egy ilyen akadémiát, mert ez a hely az, amire maguk, a klub és az itt élők, de egész Szerbia büszke lehet és büszkének is kell lennie. Ez egy olyan modell, amit követni kell.”

A TSC a stadionavatója egyébként szeptember 3-án lesz, ahol a topolyai együttes a Ferencváros ellen lép pályára. A bérletek már kaphatók mérkőzésre, amit a TSC Akadémián vásárolhatnak meg a rajongók Topolyán, munkanapok reggel 10 és délután 5 óra között. A Pannon RTV élőben közvetíti a harmadikai mérkőzést.

TSC
labdarúgó akadémia
Dragan Stojković Piksi

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.