Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC nyert a bajnokság utolsó fordulójában

2021.05.18
18:58
2021.05.18
19:41
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgócsapat a Szuperliga ötödik helyén végzett.

A TSC 2:1-es győzelmet aratott a Inđija csapata felett a szerb labdarúgó Szuperliga 38-ik és egyben zárófordulójában. Az első találatot a 17. percben Mihajlo Banjac szerezte meg a TSC számára. A kieső helyen álló Inđija nem adta könnyen magát, ugyanis a 34. percben Dimitrov révén egyenlítettek. A második félidő 58. percében a TSC jutott büntetőhöz, ezt pedig a gárda házi gólkirálya, Nenad Lukić magabiztosan értékesítette. Újabb találat nem esett a mérkőzésen, így maradt a 2-1-es topolyai siker.

A győzelemmel 58 pontot szerezve az ötödik helyen végzett a 20 csapatos Szuperligában.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Fontos volt számunkra a győzelem, azért, hogy a végén az ötödik helyet azért be tudjuk könyvelni. Egy olyan mérkőzés, amelyen már az elején eltudtuk volna dönteni a mérkőzés kimenetelét, sajnos sok helyzetet kihagytunk, vagy az ellenfél kapusa védett nagyon jól. Ugyanez következett a második félidőben is. Azt mondom, hogy a 2:1-es eredmény megérdemelt, de persze több gólt vártunk, hogy még eredményesebben zárjuk a bajnoki évet, de elégedettek vagyunk mindenféleképp ezzel a mai győzelemmel.”

TSC
Szuperliga

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.