Ugrás a tartalomra
Pannonn RTV/Varga Dániel

A TSC a Puskás Akadémiával játszik csütörtökön Felcsúton

2019-09-04
16:27
2019-09-04
19:54
Forrás
Pannon RTV
A labdarúgó Eb selejtezők miatti szünetben sem pihennek a TSC játékosai. A Szuperligában éllovas topolyaiak keményen készülnek a bajnokság folytatására.

Jó hangulatban telt a TSC szerda délelőtti edzése a topolyai akadémián. Szabó Zoltán játékosai legutóbb a Partizan ellen idegenben tudtak pontot szerezni. Az 1:1-re végződő mérkőzésen Sinkovits Dávid is játéklehetőséget kapott: „Erre az eredményre szerintem senki sem számított, még mi sem. Elsők vagyunk, vezetjük a tabellát. Azt gondolom, hogy ami a Vojvodina és a Partizan ellen elértünk az lenyűgöző, hiszen mindkét csapat ellen vezettünk. Azt gondolom, hogy mindenki ellen van esélyünk, akár a Zvezdáról is legyen szó. Szerintem elég jó a csapatunk, elég jó ahhoz, hogy a legjobb négyben benne legyünk, de ez majd kiderül a jövőben.”

A TSC-t irányító Szabó Zoltán sem gondolta, hogy ilyen rajtra lesz képes a csapata. A topolyaiak hét forduló után vezetik a Szuperligát. A szakember bízik a sikerszéria folytatásban: „Mi azt szeretnénk, hogy bekerüljünk a legjobb nyolcba a rájátszás előtt. Ez a fő célunk, de természetesen szeretnénk folytatni ezt a sorozatot. Főképp a veretlenségi sorozatot, meglátjuk, hogy meddig tudjuk vinni. Mi arra koncentrálunk, hogy minden meccsen megpróbálunk nyerni, de ez nem csak tőlünk függ, hanem az ellenféltől is, úgyhogy majd meglátjuk.”

A Szuperliga küzdelmei szeptember közepén folytatódnak, a TSC legközelebb a šabaci Mačva együttesét látja vendégül Zentán.

TSC
Topolya
labdarúgó
szuperliga
Felcsút
Puskás Akadémia
Szabó Zoltán

Most

Népszerű