Ugrás a tartalomra

A TSC a Puskás Akadémiával játszik csütörtökön Felcsúton

2019.09.04
16:27
2024.03.19
08:48
Forrás
Pannon RTV
A labdarúgó Eb selejtezők miatti szünetben sem pihennek a TSC játékosai. A Szuperligában éllovas topolyaiak keményen készülnek a bajnokság folytatására.

Jó hangulatban telt a TSC szerda délelőtti edzése a topolyai akadémián. Szabó Zoltán játékosai legutóbb a Partizan ellen idegenben tudtak pontot szerezni. Az 1:1-re végződő mérkőzésen Sinkovits Dávid is játéklehetőséget kapott: „Erre az eredményre szerintem senki sem számított, még mi sem. Elsők vagyunk, vezetjük a tabellát. Azt gondolom, hogy ami a Vojvodina és a Partizan ellen elértünk az lenyűgöző, hiszen mindkét csapat ellen vezettünk. Azt gondolom, hogy mindenki ellen van esélyünk, akár a Zvezdáról is legyen szó. Szerintem elég jó a csapatunk, elég jó ahhoz, hogy a legjobb négyben benne legyünk, de ez majd kiderül a jövőben.”

A TSC-t irányító Szabó Zoltán sem gondolta, hogy ilyen rajtra lesz képes a csapata. A topolyaiak hét forduló után vezetik a Szuperligát. A szakember bízik a sikerszéria folytatásban: „Mi azt szeretnénk, hogy bekerüljünk a legjobb nyolcba a rájátszás előtt. Ez a fő célunk, de természetesen szeretnénk folytatni ezt a sorozatot. Főképp a veretlenségi sorozatot, meglátjuk, hogy meddig tudjuk vinni. Mi arra koncentrálunk, hogy minden meccsen megpróbálunk nyerni, de ez nem csak tőlünk függ, hanem az ellenféltől is, úgyhogy majd meglátjuk.”

A Szuperliga küzdelmei szeptember közepén folytatódnak, a TSC legközelebb a šabaci Mačva együttesét látja vendégül Zentán.

TSC
Topolya
labdarúgó
szuperliga
Felcsút
Puskás Akadémia
Szabó Zoltán

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.