Ugrás a tartalomra

TSC-Spartacus – 2:2

2023.02.25
18:00
Forrás
livescore
2:2-es döntetlennel ért véget az észak-bácskai derbi a szerb labdarúgó Szuperliga 23. fordulójában.

A TSC Arénában nem bírt egymással a házigazda és a szabadkai Spartacus. A vezetést a hazaiaknak a 12. percben Aranđel Stojković szerezte meg, sőt, a topolyaiaknak még sikerült növelni is előnyüket, ugyanis a 22. percben Saša Jovanović góljával már 2:0-t mutatott az eredményjelző. A fordulás már kiegyenlítettebb játékot hozott: a szabadkaiak Luka Bijelović találatával az 50. percben szépítettek, majd büntetőből az egyenlítés is összejött. A 75. percben ismét Bijelović volt eredményes. A folytatásban a TSC emberhátrányba került, az eredmény pedig a meccs végéig már nem változott: a Spartacus elrabolt két pontot Topolyáról. A TSC egyébként továbbra is az előkelő harmadik helyen áll a Szuperligában, míg a szabadkaiak a tizennegyediken szerénykednek.

TSC
Spartacus
labdarúgó Szuperliga

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.