Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

A TSC szerdán a čajetinai Zlatibor csapatánál vendégeskedik

2019.04.09
11:11
2019.04.09
16:39
Forrás
Pannon RTV
A TSC szerdán a čajetinai Zlatibor csapatánál vendégeskedik a Szerb Első Liga rájátszásának második fordulójában. A mérkőzést 16 órától játsszák.

A Zlatibor a táblázat hatodik helyén áll 25 ponttal. A TSC a Javor Matis elleni 4:2-es győzelmével továbbra is vezeti a tabellát 37 ponttal.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „Tisztában vagyunk vele, hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, kielemeztük a jó illetve a rossz oldalaikat is. Zlatiboron szerdára esőt mondanak, tehát több mint valószínű, hogy a pálya talaja kicsit mélyebb lesz, tehát kicsit nehezebb lesz a minőségi játékra a lehetőség, de mindettől függetlenül, mi mint minden mérkőzésen, most is a három pont elérésére megyünk, mert most már mindegyik mérkőzés nekünk egy kis döntővel ér fel.”

TSC
Topolya
Zlatibor
Szerb Első Liga

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.
12:55, Frissítve: 16:45

Vásárt tartottak Kispiacon

Az esemény megszokott, hiszen évtizedek óta minden hónap utolsó hétvégéjén szervezik meg, amelyre egész Vajdaság területéről érkeznek árusok és vásárlók is egyaránt.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.