Ugrás a tartalomra

A TSC vezérigazgatója szerint ezek a hibák döntötték el a meccset

2023.05.18
12:28
2023.05.19
12:40
Forrás
Szerbiai RTV
A TSC férfi labdarúgócsapatának nem sikerült a kupadöntőbe jutás . A topolyaiak a TSC Arénában 3:0-ra kaptak ki a Crvena zvezdától.

Žarko Lazetić vezetőedző néhány alapember nélkül indított a piros-fehérek ellen, de ez a mérkőzés elején nem látszott, mivel az ötödik percben Borjan kapus Vukićot buktatta. A megítélt büntetőt maga a sértett végezte el, de lövését kifogta a belgrádiak kapusa. Mindössze egy perccel később Jovanović lépett meg a vendégek védelmétől, egy nagyszerű csellel becsapta a védőt, viszont lövése magasan a kapu fölé ment. A Zvezda a 35. percben jutott büntetőhöz, miután a játékvezető a videóbíró igénybevételét követően Cvetinović kezezése miatt tizenegyest ítélt. A büntetőt Kanga értékesítette és így minimális belgrádi vezetéssel tértek pihenőre a csapatok. A második félidő első percében Kuveljić adta el a labdát, Cvetinović pedig szándékosan állított meg egy biztos támadást, így megkapta második sárga lapját. A kiállítás után a Zvezda dolga könnyebb lett, az 56. percben Ivanić duplázta meg csapata előnyét. A végeredményt Kangwa állította be a 70. percben egy újabb büntetőből.

Miloš Milojević, vezetőedző, Crvena zvezda: „Az igazat megvallva szerencsénk volt, hogy az első fél órában nem alakult másképp az eredmény. Ilyen a foci: miután nem értékesítették a helyzeteiket, mi szereztünk vezetést tizenegyesből. Ezután mi voltunk kedvezőbb helyzetben, majd pedig nem lehetett jobb kezdete a második félidőnek, mint Cvetinović kiállítása. Ez teljesen megváltoztatta a mérkőzést, hamarosan érkezett a második gól és akkor már el is dőlt a találkozó.”

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója szerint néhány apró hiba és a kiállítás végérvényesen meghatározták a mérkőzés sorsát. „Ebben a mérkőzésben sokkal több volt. Ezt a mérkőzést kicsit védekezőbben kezdtük, ami szerintem jónak mutatkozott az első félidőben. Ha értékesítjük a kihagyott büntetőt, akkor teljesen más irányba ment volna a mérkőzés, valamint egyes apróbb hibák, amelyek oda vezettek, hogy büntetőt fújtak ellenünk. Egy ilyen csapat, mint a Zvezda ezt nem hagyja ki. A második félidőben a kiállítás előtti hiba súlyos volt, majd pedig következett a kiállítás, amely pillanattól úgy éreztem, hogy nagyon nehéz lehet a fordítás.”

A kupadöntőt egy hét múlva, csütörtökön játsszák Belgrádban.

Crvena zvezda
szerb kupa
labdarúgás
foci

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.