Ugrás a tartalomra

A TSC vezetőedzője: Nagyon bonyolult és nehéz így játszani

2023.11.02
14:03
2023.11.26
17:24
Forrás
Pannon RTV
Hat napon belül három meccset játszottak a topolyaiak - húzta alá Žarko Lazetić.

1-1-es döntetlent játszott a TSC a Crvena zvezda ellen Belgrádban. A csapatok a korábban elhalasztott 8. fordulót pótolták. A topolyaiaknak az első félidő 27. percében volt hatalmas esélyük vezetést szerezni, amikor Saša Jovanović lövését Glazernek gyors reflexekkel sikerült védenie. A gyors kontra végén a Zvezda játékosa Vladimir Lučić hagyott ki óriási helyzetet. Az első félidő így gól nélküli döntetlennel végződött, bár a házigazdák a félidő hajrájában fölényben voltak, a TSC védelme jól szervezetten működött, és nem engedett veszélyes lövéseket Nikola Simić kapuja felé. A második játékrészben mindkét csapat több cserét is eszközölt. A vezetést a Crvena zvezdának a 84. percben Katai szerezte meg fejes góllal, majd 6 perccel később Ifet Đakovac egyenlített. A topolyai együttesre vasárnap újabb rangadó vár, akkor a Čukaričkivel mérkőznek meg Belgrádban.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Hat napon belül ez volt a harmadik meccsünk. Nagyon bonyolult és nehéz így játszani, különösen egy ilyen nehéz meccs után, mint amilyenen túl vagyunk. Főleg érzelmileg volt nehéz, nem fizikálisan, hanem érzelmileg a Novi Pazar ellen kihagyott tizenegyes után, ami csalódás volt. A Crvena zvezdára gyakorlatilag egy nap alatt készültünk fel, néhány részt tekintve. Úgy gondolom, hogy az első félidőben frissebbek voltunk, sokkal több terünk volt a játékra. Most támadásba lendültünk, sokkal több helyzetünk volt az ellenfél veszélyeztetésére, volt több jó belépőnk is, amit nem használtunk ki, de folyamatosan jól védekeztünk és szinte tökéletesen játszottunk.”

https://www.fktsc.com

Žarko Lazetić
TSC

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.