Ugrás a tartalomra

TSC-Vojvodina meccs az Arénában

2023.11.11
12:16
2023.11.26
17:26
Forrás
Pannon RTV
A TSC jelenleg a szerbiai Szuperligában a tabella harmadik helyén áll 26, míg a Vojvodina az ötödiken 19 ponttal.

Vasárnap fogadja otthonában a topolyai TSC a Vojvodina csapatát. Žarko Lazetić vezetőedző szerint az újvidékiek játékában a szervezettség és a fegyelem tükröződik. A TSC labdarúgóinak mindössze egyetlen napjuk maradt felkészülni a vajdasági derbire, mivel csütörtök este játszottak a Freiburg ellen idegenben.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: Rivalizálás van a két csapat között. Bármennyire is nehéz egy ilyen vereség után, kérem most a szurkolókat, a közönséget és mindenkit, aki a TSC támogatója, hogy most el kell jönniük, nem amikor a West Ham és a Freiburg játszik, hogy nézzük őket, hanem most, amikor a TSC játszik, hogy támogassák a játékosokat. Biztos vagyok abban, hogy motiváltak lesznek, hogy a legmagasabb szinten legyenek, természetesen a győzelemért játszunk, és megpróbálunk felülkerekedni.

Topolya
TSC Aréna
Žarko Lazetić
TSC

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.