Ugrás a tartalomra

Új edzővel várja a bajnoki fordulót a Spartacus

2020.11.19
13:23
2020.11.19
15:45
Forrás
Pannon RTV
Új edzővel várja a hétvégi bajnoki mérkőzést a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata.

Az együttest eddig irányító Vladimir Gaćinović és a klub vezetősége közös megegyezés után bontott szerződést. A Spartacus játékosait ezentúl Vladimir Buač edzi majd, aki korábban segédedzőként dolgozott. A szabadkaiak a Szuperliga következő fordulójában az ivanjicai Javorral mérkőznek meg idegeneben. Az új vezetőedző nehéz mérkőzésre számít.

Vladimir Buač, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Egy kemény csapatról van szó, nem lesz könnyű dolgunk. Másrészről viszont mi az egész szezonban jól játszunk, jó eredményeink vannak. Bízok benne, hogy Ivanjicán is egy jó meccset játszunk majd, és biztosan jó eredményt fogunk elérni. Ha nem lenne bizalmam a fiúkban és a klubban, akkor nem lennék itt.”

Spartacus
Szabadka
Javor
Ivanjica
Vladimir Gaćinović
Vladimir Bauč
vezetőedző

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.