Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Újabb győzelemre készül a TSC

2019-08-08
12:17
2019-08-08
17:22
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata a Szuperliga hétvégi fordulójában az eddig szintén százszázalékos mutatóval rendelkező belgrádi Čukaričkit látja vendégül. A mérkőzést szombat délután 5 órakor játsszák Zentán.

A TSC-t irányító Szabó Zoltán a klub mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy egy nagyon nehéz mérkőzésre számít, de a cél ezúttal sem változik, most is a győzelemre hajtanak majd: „Szeretnék egy olyan győzelmet szombaton, hogy nyerjünk, de kapott gól nélkül. Ez azonban nagyon nehéz lesz, mert a Čukarički egy nagyon jó csapat, és nagyon jól kezdték ők is a bajnokságot, két győzelemmel. Európában is megmutatták magukat, szerintem a három-négy legjobb csapat között vannak Szerbiában. Tapasztalt játékosokból vannak összeállítva, de tehetséges fiatalok is vannak, egy olyan edzővel, aki támadófocit akar játszani. Egy nehéz mérkőzést várok, egy jó mérkőzést és remélem, hogy a fiúk megteszik azt, amit az utóbbi három mérkőzésen, ami azt jelenti, hogy nyerni fogunk.”

TSC
Topolya
labdarúgó
szuperliga
Cukaricki

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.