Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Újabb győzelemre készül a TSC

2019-08-08
12:17
2019-08-08
17:22
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata a Szuperliga hétvégi fordulójában az eddig szintén százszázalékos mutatóval rendelkező belgrádi Čukaričkit látja vendégül. A mérkőzést szombat délután 5 órakor játsszák Zentán.

A TSC-t irányító Szabó Zoltán a klub mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy egy nagyon nehéz mérkőzésre számít, de a cél ezúttal sem változik, most is a győzelemre hajtanak majd: „Szeretnék egy olyan győzelmet szombaton, hogy nyerjünk, de kapott gól nélkül. Ez azonban nagyon nehéz lesz, mert a Čukarički egy nagyon jó csapat, és nagyon jól kezdték ők is a bajnokságot, két győzelemmel. Európában is megmutatták magukat, szerintem a három-négy legjobb csapat között vannak Szerbiában. Tapasztalt játékosokból vannak összeállítva, de tehetséges fiatalok is vannak, egy olyan edzővel, aki támadófocit akar játszani. Egy nehéz mérkőzést várok, egy jó mérkőzést és remélem, hogy a fiúk megteszik azt, amit az utóbbi három mérkőzésen, ami azt jelenti, hogy nyerni fogunk.”

TSC
Topolya
labdarúgó
szuperliga
Cukaricki

Most

23:58, Frissítve: 00:17

Örömvasárnap

Advent harmadik vasárnapján az Úr eljövetelének közeledtét ünnepeljük. Meggyújtjuk a rózsaszín gyertyát az adventi koszorún.
22:15, Frissítve: 22:20

Melegrekordok dőlhetnek meg

Akár 16 fokig is emelkedhet a jövő héten a hőmérő higanyszála, melegrekordok dőlhetnek meg térségünkben - olvasható az előrejelzésekben. Számottevő csapadékra nem kell számítanunk.

Népszerű