Ugrás a tartalomra

Újabb győzelemre készül a TSC

2019.08.08
12:17
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
A TSC labdarúgó csapata a Szuperliga hétvégi fordulójában az eddig szintén százszázalékos mutatóval rendelkező belgrádi Čukaričkit látja vendégül. A mérkőzést szombat délután 5 órakor játsszák Zentán.

A TSC-t irányító Szabó Zoltán a klub mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy egy nagyon nehéz mérkőzésre számít, de a cél ezúttal sem változik, most is a győzelemre hajtanak majd: „Szeretnék egy olyan győzelmet szombaton, hogy nyerjünk, de kapott gól nélkül. Ez azonban nagyon nehéz lesz, mert a Čukarički egy nagyon jó csapat, és nagyon jól kezdték ők is a bajnokságot, két győzelemmel. Európában is megmutatták magukat, szerintem a három-négy legjobb csapat között vannak Szerbiában. Tapasztalt játékosokból vannak összeállítva, de tehetséges fiatalok is vannak, egy olyan edzővel, aki támadófocit akar játszani. Egy nehéz mérkőzést várok, egy jó mérkőzést és remélem, hogy a fiúk megteszik azt, amit az utóbbi három mérkőzésen, ami azt jelenti, hogy nyerni fogunk.”

TSC
Topolya
labdarúgó
szuperliga
Cukaricki

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.