Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Újabb győzelemre készül a TSC

2020-06-03
11:49
2020-06-03
18:42
Forrás
Pannon RTV
Az újabb 3 pont megszerzéséért szállnak harcba a TSC labdarúgói a Szuperliga következő fordulójában.

A topolyaiak az újvidéki Proleter ellen lépnek pályára pénteken 18 órakor idegenben. Szabó Zoltán vezetőedző a mai sajtótájékoztatón elmondta, a csapat készen áll és jól felkészült az összecsapásra. Hozzátette, nagyon jó, hogy most már szurkolókkal teli lelátók mellett tudnak megmérkőzni, hiszen ez is egy plusz erőt ad csapatnak.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Készülünk a második mérkőzésre ebben a folytatásban. Az első meccset nagyon jól lejátszottuk, 6:1-re nyertünk. Reméljük, hogy hasonló mérkőzés lesz majd pénteken is. Természetesen csak a győzelemben gondolkodunk. Van egy kis gondunk, Tomanović, a csapatkapitányunk besárgult, nem tud játszani, de van, aki tudja majd helyettesíteni, úgyhogy optimista vagyok és pénteken a Proleter ellen egy újabb győzelmet várok.”

TSC
labdarúgás
Újvidék
Proleter

Most

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.