Ugrás a tartalomra

Újabb győzelemre készül a TSC

2020.06.03
11:49
2020.06.03
18:42
Forrás
Pannon RTV
Az újabb 3 pont megszerzéséért szállnak harcba a TSC labdarúgói a Szuperliga következő fordulójában.

A topolyaiak az újvidéki Proleter ellen lépnek pályára pénteken 18 órakor idegenben. Szabó Zoltán vezetőedző a mai sajtótájékoztatón elmondta, a csapat készen áll és jól felkészült az összecsapásra. Hozzátette, nagyon jó, hogy most már szurkolókkal teli lelátók mellett tudnak megmérkőzni, hiszen ez is egy plusz erőt ad csapatnak.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Készülünk a második mérkőzésre ebben a folytatásban. Az első meccset nagyon jól lejátszottuk, 6:1-re nyertünk. Reméljük, hogy hasonló mérkőzés lesz majd pénteken is. Természetesen csak a győzelemben gondolkodunk. Van egy kis gondunk, Tomanović, a csapatkapitányunk besárgult, nem tud játszani, de van, aki tudja majd helyettesíteni, úgyhogy optimista vagyok és pénteken a Proleter ellen egy újabb győzelmet várok.”

TSC
labdarúgás
Újvidék
Proleter

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.