Ugrás a tartalomra

Újult erővel kezdik az évet a Spartacus női focistái

2022.01.17
14:12
2022.01.17
16:02
Forrás
Pannon RTV
Kipihenten, újult erővel indul neki a szabadkai Spartacus Női Labdarúgóklub a 2022-es évnek.

A csapat egy olyan szakaszhoz ért, amikor eldől, hogy ki lesz az ország első helyezettje, ezért minden mérkőzés számítani fog - hangzott el a mai sajtótájékoztatón. A bajnokság már februárban folytatódik, az első mérkőzést a Vojvodina csapata ellen játsszák majd.

Tijana Filipović, a Spartacus Női Labdarúgóklub csapatkapitány-helyettese elmondta, keményen fognak edzeni, mindent megtesznek, hogy megszerezzék az országos bajnoki címet: „Ma megkezdjük a felkészülést, ezt már az edző is mondta. Beindítjuk a motorokat. A mi célunk, mindig a bajnoki cím megszerzése, és megnyerni a kupát. Ha erre törekszünk, az persze nem lesz könnyű. Ahogy az edző mondta, volt 2-3 nehéz mérkőzésünk, küzdöttünk az utolsó percig, de mi vagyunk a Spartacus. Remélem, hogy megszerezzük a bajnoki címet.”

Spartacus
Spartacus Női Labdarúgóklub

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.