Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Utolsó zentai meccsére készül a TSC

2021.09.15
15:06
2021.09.15
15:34
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön játszik utolsó alkalommal Zentán a TSC labdarúgócsapata. A Szerbiai Szuperliga 9. fordulójában a kruševaci Napredak csapatát fogadják.

A topolyaiak jelenleg a tabella harmadik helyén állnak. Az előző meccsen 0:0-ás döntetlent értek el a szabadkai Spartacus vendégeként. A játékosok számára sokat jelentettek a Zentán töltött évek.

Nenad Filipović, a TSC kapusa: „Nagyon szép három évet töltöttünk Zentán a második ligából a Szuperligába való feljutás óta. A legjobb szezonunkat ott játszottuk, amikor kijutottunk Európába. Most búcsúzunk Zentától és az ottani szurkolóktól. Lelkileg hatni fog ránk, és mindig jó szívvel emlékszünk majd rá.”

Zenta
TSC
foci
meccs
Nenad Filipović

Most

16:19, Frissítve: 16:35

Újrahasznosítják a szennyvíziszapot Szabadkán

Biomasszát állítanak elő a felhasználásával. Ez egyelőre egy kísérleti projekt. Az ehhez szükséges tesztültetvények a Regionális Hulladéktároló és Hulladékgazdálkodási Kft. területén találhatók. Az illetékesek bemutatták az eddig elért eredményeket.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.