Ugrás a tartalomra
Twitter/Korábbi felvétel

Változott a szabályozás, Đoković játszhat Amerikában

2023.03.30
12:42
Forrás
Tanjug
Az amerikai hatóságok megváltoztatták a szabályokat, Novak Đoković pályára léphet az Egyesült Államokban.

A legjobb szerb teniszező játszhat az USA-ban zajló versenyeken, mivel az amerikai szenátus megszavazta a koronavírus-járvány miatt kihirdetett országos szükségállapot hatályon kívül helyezését – jelentette a CNN. Az amerikai média szerint Joe Biden aláírja ezt a határozatot, mivel az amerikai elnök bejelentette, hogy nem fogja megvétózni. Az amerikai szenátus 68 igen és 23 nem szavazattal a szükségállapot megszüntetéséről döntött. A jelenlegi szabályok szerint nem utazhatnak az Egyesült Államokba azok a külföldi állampolgárok, akik nem kaptak védőoltást a koronavírus ellen. Ez akadályozta meg, hogy Đoković az Egyesült Államokba utazzon, és az országban versenyezzen.

Amerikai Egyesült Államok
koronavírus-járvány

Most

11:42, Frissítve: 11:56

Tűzvédelmi előadások a gazdáknak

Tűzvédelmi előadás sorozatot tart Magyarkanizsa községben a községi Önkéntes Tűzoltó Szövetség. A tűzvédelmi előadás hosszú évek után került újból megszervezésre, célja pedig, hogy a termelőket felkészítse az aratási időszakra.
08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű