Ugrás a tartalomra

Változott a szabályozás, Đoković játszhat Amerikában

2023.03.30
12:42
Forrás
Tanjug
Az amerikai hatóságok megváltoztatták a szabályokat, Novak Đoković pályára léphet az Egyesült Államokban.

A legjobb szerb teniszező játszhat az USA-ban zajló versenyeken, mivel az amerikai szenátus megszavazta a koronavírus-járvány miatt kihirdetett országos szükségállapot hatályon kívül helyezését – jelentette a CNN. Az amerikai média szerint Joe Biden aláírja ezt a határozatot, mivel az amerikai elnök bejelentette, hogy nem fogja megvétózni. Az amerikai szenátus 68 igen és 23 nem szavazattal a szükségállapot megszüntetéséről döntött. A jelenlegi szabályok szerint nem utazhatnak az Egyesült Államokba azok a külföldi állampolgárok, akik nem kaptak védőoltást a koronavírus ellen. Ez akadályozta meg, hogy Đoković az Egyesült Államokba utazzon, és az országban versenyezzen.

Amerikai Egyesült Államok
koronavírus-járvány

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.