Ugrás a tartalomra

Védettségi igazolvánnyal be lehet jutni Forma-1-es Magyar Nagydíjra

2021.05.16
14:00
Forrás
MTI
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárának bejelentése szerint nézők előtt rendezik meg július 30. és augusztus 1. között a Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen.

Az államtitkár közösségi oldalán közzétett videóban jelentette be, hogy a mogyoródi versenyeken részt vehetnek azok a szurkolók, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Schanda hozzátette, a rajongók - a mindenkori járványügyi intézkedések betartása mellett - a túraautó-világkupa, illetve a kamion Európa-bajnokság futamaira is kilátogathatnak. Előbbiben Michelisz Norbert, utóbbiban Kiss Norbert szerepel.

Áprilisban Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója még csak reménykedett abban, hogy a tavalyi zárt kapus viadal után idén ismét nézők előtt kerülhet sor a Magyar Nagydíjra.

Forma-1
Hungaroring

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.