Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Frank Franklin

Vereséget szenvedett Filip Krajinović

2020-08-27
16:04
Forrás
Szerbiai RTV
Vereséggel végződött Filip Krajinović számára a Cincinnati Masters tenisztorna negyeddöntője.

A 32-dik helyen kiemelt szerb teniszező az első szettet 6:4-re hozta a kanadai Miloš Raonić ellen, a másodikban pedig már markában volt a meccslabda is. Raonić hárította a támadást, majd brékelni tudott.

A rövidített játékban Raonić 7:6-ra hozta a második szettet. A harmadik játékrészben az irányítást a kanadai vette át és 7:5-re vitte a szettet. Raonić ellenfele az elődöntőben a görög Sztéfanosz Cicipász lesz.

Filip Krajinović
vereség
negyeddöntő

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.