Ugrás a tartalomra

Vereséggel kezdte a magyar férfi kosárlabda válogatott a kölni Európa-bajnokságot

2022.09.01
18:08
Forrás
MTI
A magyar csapat 95-85-re kikapott a bosnyák csapattól.

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány együttese remek kezdéssel már nyolc ponttal is elhúzott a nyitónegyedben, főként Hanga Ádám és Vojvoda Dávid révén. A jobban lepattanózó ellenfélnél a 2014 óta az NBA-ben szereplő Jusuf Nurkić, valamint Džanan Musa villogott. A félidőben 46-45-re vezettek a magyarok, a harmadik negyedben azonban nagy fordulat következett, 17 pontra 28-cal válaszoltak a bosnyákok, így a zárószakasz 73-63-ról indult. Ebben még egyszer sikerült két pontra felzárkózni, ám a hajrában már a fizikális fölényét kihasználó ellenfél akarata érvényesült. A folytatásban a magyar nemzeti csapat szombaton 20.30-kor találkozik a címvédő szlovénokkal, másnap szintén 20.30-kor pedig a világbajnoki bronzérmes franciákkal.

kosárlabda
Köln
Európa-bajnokság

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.