Ugrás a tartalomra

Világos Adriana ezentúl Kishegyesen is korszerű edzőteremben készülhet

2023.06.14
14:08
2023.06.14
14:15
Forrás
Pannon RTV
Új edzőtermet adományozott az OTP Bank Kishegyesnek.

Az OTP Bank Szerbia eleget téve a Szerbiai Olimpiai Bizottság és a Szerb Atlétikai Szövetség felkérésének, hogy megfelelő felkészülési körülményeket teremtsen a világcsúcstartó gerelyhajító számára, egy teljesen új edzőtermet adományozott a kishegyesi sportolóknak.

Predrag Mihajlović, az OTP Bank Szerbia vezérigazgatója az átadón kiemelte, hogy ez az adomány tükrözi a legjobban az OTP és a Szerbiai Olimpiai Bizottság közös vágyát, hogy mindenkihez közelebb hozzák a sportot, valamint lehetővé tegyék, hogy a kisebb közösségekben is olyan légkört és feltételeket teremtsenek, amelyből még több Adrianához hasonló bajnok kerülhet ki.

A kishegyesi gerelyhajító az ünnepélyes átadón elmondta, hogy nagyon örül az új edzőteremnek, mert már olyan körülmények között edzhet, mint a nagyvárosi sportolók.

Világos Adriana

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.