Ugrás a tartalomra

Visszavonul Kassai Viktor

2019.12.30
10:20
Forrás
mlsz.hu
Bejelentette visszavonulását az elmúlt két évtized legsikeresebb magyar játékvezetője, Kassai Viktor.

A sípmester 1990-ben, tizenöt évesen tette le a játékvezetői vizsgát, és mindössze huszonnégy évesen már az NB I-ben vezetett mérkőzéseket. 2008-ban a pekingi olimpia döntőjét dirigálta, 2010-ben pedig már a dél-afrikai felnőtt világbajnokságon kapott szerepet. Pályafutása legrangosabb küldetését 2011. május 28-án kapta, amikor a Barcelona-Manchester United Bajnokok Ligája-döntőjét vezette, ezzel 35 évesen minden idők legfiatalabb olyan játékvezetője lett, aki BL-döntőn fújt. Még ugyanebben az évben a világ legjobb játékvezetőjének választották. A számos BL-összecsapás mellett Kassai bíráskodott a 2012-es és a 2016-os Európa-bajnokságon is. Harmincéves játékvezetői pályafutást fejezek be, hogy új kihívások elé tekintsek. Nagyon köszönöm mindenkinek, a szövetségnek, a vezetőknek, a pályatársaknak, akik segítettek ez alatt az időszak alatt, hiszen nélkülük nem érhettem volna el sikereket működésem során - fogalmazott Kassai.

Kassai Viktor
visszavonul
labdarúgás
bíró

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.