Ugrás a tartalomra

Vízilabda Eb: Döntetlen játszott a spanyolokkal a magyar férfi válogatott

2020.01.16
22:16
Forrás
MTI
A házigazda magyar válogatott 11-11-es döntetlent játszott a világbajnoki ezüstérmes spanyolokkal a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csütörtöki második fordulójában.

Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt

A pontosztozkodás azt jelenti, csak szombaton dől el, hogy Märcz Tamás együttese - amely Máltával játszik majd - első helyen közvetlenül a negyeddöntőbe jut, vagy játszania kell a nyolc közé jutásért. Az olimpiai kvalifikációs kontinensviadalon egy kvótát lehet szerezni, az európai csapatok közül az olimpiai címvédő szerbek, a világbajnok olaszok, valamint a spanyolok tokiói szereplése már biztos.

Vízilabda Európa-bajnokság

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.