Ugrás a tartalomra
vízilabdázók
Pannon RTV/Varga Dániel

Vízilabda torna volt Szabadkán, a Kiserdei Sportuszodában

2017-11-11
19:47
2017-11-11
20:08
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Vízilabda Szövetség által rendezett tornán a szabadkai Spartacus Vízilabda Klubon kívül négy magyarországi és egy szlovákiai csapat versenyezett. Legfeljebb 12 éves korú gyerekek szerepeltek.

A helyszín már nem volt ismeretlen a Csabai Csirkefogók számára, korábban is jártak már itt. Az elszántság mindennél többet jelent ebben a korban, véli Túri Gergő, a békéscsabaiak edzője: „Ez a csapat 2005-ös születésű gyerekekből áll, vannak fiatalabbak is, 2006, 2007, 2008-as születésűek. Minden nap van edzésünk, heti öt edzéssel készülünk, másfél órás edzéseket tartunk. Van szárazföldi felkészülésünk is, erősítő gyakorlatokkal, utána pedig a vízben végezzük a munka nagy részét.”

békéscsabai csapat

A házigazda csapat edzője elégedett volt a gyerekek teljesítményével. Fáradhatatlanul harcoltak a győzelemért. Lábadi Sándor, edző, Spartacus Vízilabda Klub, Szabadka: „A felkészülés igen kemény volt. A gyerekek nagyon jól helytálltak. Jóformán két hónapjuk csak úszásból állt, ami meg is látszódott a mérkőzés végén, amikor sikerült megfordítanunk az eredményt.”

A gyerekek sportszerű játékot folytattak, a vesztes csapat is élvezte a versenyt. Pónya Olivér, Csabai Csirkefogók, Békéscsaba: „Nagyon jó volt a meccs. Sajnálom, hogy kikaptunk, de mindent megtettünk a csapattal.”

Az egyik szombat délutáni vízilabda mérkőzésen a szabadkai Spartacus Vízilabda Klub és a békéscsabai Csabai Csirkefogók versenyeztek egymással. A házigazdák 9:6-ra győztek a magyarországi csapat ellen.

Szabadka
Kiserdei Sportuszoda
vízilabda
Spartacus
Csabai Csirkefogók

Most

01:24

Enyhe földrengés Közép-Szerbiában

Szerdán este 20 óra 3 perckor a Richter-skála szerinti 3,2 fokozatú földrengést észlelt a Köztársasági Szeizmológiai Intézet Knić térségében, 20 km-re délnyugatra Kragujevactól.

Népszerű