Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

A Vojvodina és a Partizan is kiesett

2020-09-24
23:05
2020-09-24
23:14
Forrás
Szerbiai RTV
Az Európa-liga harmadik selejtezőkörében hasonló módon búcsúzott mindkét szerbiai labdarúgócsapat.

A Vojvodina és a Partizan is kiesett az Európa-liga selejtezőjének harmadik körében. Mindkét szerbiai labdarúgócsapatot Belgiumban állították meg. A Vojvodina idegenben a Standard együttesével csapott össze. A vajdaságiak 1:1-et játszottak a rendes játékidőben. Már a hosszabbítás elején eldőlt a mérkőzés, ekkor jutottak vezetéshez a házigazdák. Az újvidékieknek nem sikerült újabb gólt szerezniük, így 2:1-es eredménnyel fejeződött be a meccs. A Partizán csapata ugyancsak hosszabbításban és úgyszintén 2:1-es eredménnyel búcsúzott. A belgrádiak idegenben a belga Charleroi csapatával játszottak. Az összecsapás rendes játékidejében mindkét együttes egy gólt szerzett. A meccset eldöntő találat a hosszabbításban, a 108-ik percben született.

Vojvodina
Partizan
Európa-liga selejtező

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:28

Aktuális koronavírus-helyzet Szerbiában

Növekedett a koronavírussal fertőzöttek száma az Észak-Bácskai Körzetben, számolt be az aktuális járványügyi helyzetről dr. Nebojša Bohucki csütörtök délelőtt, azonban a helyzetet elfogadhatónak ítélte meg.
11:31

Késes támadás Nizzában

Egyelőre nagyon keveset tudni a történtekről, a Reuters hírügynökség szerint még zajlik a rendőrségi akció a városban. Cikkünk frissül!

Népszerű

Baleset Szabadkán

Közlekedési baleset történt ma délután Szabadkán. Várjuk az illetékesek részletesebb információit az esetről.