Ugrás a tartalomra

A Vojvodina és a Partizan is kiesett

2020.09.24
23:05
2020.09.24
23:14
Forrás
Szerbiai RTV
Az Európa-liga harmadik selejtezőkörében hasonló módon búcsúzott mindkét szerbiai labdarúgócsapat.

A Vojvodina és a Partizan is kiesett az Európa-liga selejtezőjének harmadik körében. Mindkét szerbiai labdarúgócsapatot Belgiumban állították meg. A Vojvodina idegenben a Standard együttesével csapott össze. A vajdaságiak 1:1-et játszottak a rendes játékidőben. Már a hosszabbítás elején eldőlt a mérkőzés, ekkor jutottak vezetéshez a házigazdák. Az újvidékieknek nem sikerült újabb gólt szerezniük, így 2:1-es eredménnyel fejeződött be a meccs. A Partizán csapata ugyancsak hosszabbításban és úgyszintén 2:1-es eredménnyel búcsúzott. A belgrádiak idegenben a belga Charleroi csapatával játszottak. Az összecsapás rendes játékidejében mindkét együttes egy gólt szerzett. A meccset eldöntő találat a hosszabbításban, a 108-ik percben született.

Vojvodina
Partizan
Európa-liga selejtező

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.