Ugrás a tartalomra

WTA-vb - Babos megvédte címét párosban

2019.11.03
14:44
2020.02.08
10:02
Forrás
MTI
Babos Tímea és Kristina Mladenović a vasárnapi fináléban legyőzte a cseh Barbora Strycovát és a tajvani Hszie Szu-vejt.

A címvédő Babos Tímea és Kristina Mladenović nyerte meg a 14 millió dollár összdíjazású sencseni tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a mai fináléban 6:1, 6:3-ra legyőzte a cseh Barbora Strycovát és a tajvani Hszie Szu-vejt. Az ötödik vb-jén szereplő Babos és társa remekül kezdett, sok első adogatást ütött be, miközben háromszor is elvette az ellenfél szerváját, és 24 perc elteltével szettelőnybe került. A két duó egyetlen korábbi összecsapását - a wimbledoni elődöntőben - megnyerő rivális a folytatásban összeszedte magát, így kiegyenlítettebbé vált a meccs. Babosék ezzel együtt hozták a fontos pontokat, majd a 26 éves magyar könnyedén kiszerválta a meccset. A döntő 1 óra 4 percig tartott.

A sorozatban harmadik vb-címét begyűjtő soproni teniszező pályafutása 23. páros trófeája mellé partnerével együtt összesen egymillió dollárt kapott.

Babos Tímea
döntő
WTA
tenisz
tenisztorna

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.