Ugrás a tartalomra

XII. Csaba Ferenc emléktorna Magyarkanizsán

2021.10.23
13:50
2021.10.23
14:02
Forrás
Pannon RTV
10 ország, 33 egyesület, közel 250 birkózójával tartották meg a Magyarkanizsán a XII. Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emlékversenyt.

A Magyarkanizsai Gyógyfürdő sportcsarnokában megszervezett tornán, öt korosztályban és három küzdőtéren, a kötöttfogásban alkalmazott szabályok szerint zajlott a verseny. Motiváltan érkeztek a birkózók, hiszen komoly külföldi ellenfelekkel is megmérkőzhettek a szőnyegen. A házigazda magyarkanizsaiak mellett, Szabadka és Zenta ifjú birkózói, és magyarországi versenyzők is voltak. Az első három helyezett éremben részesült, a kiemelt versenyzők pedig különdíjat kaptak. Bővebben a tornáról a Sporthétfőben tájékozódhatnak.

XII. Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emlékverseny
birkózó
Magyarkanizsa
Magyarkanizsai Gyógyfürdő

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.