Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Záporoztak a gólok a sétaerdei uszodában

2019-04-20
15:56
2019-04-20
17:27
Forrás
Pannon RTV
A 2005-ben született lányok országos vízilabda bajnokságának zárküzdelmét tartották szombaton Szabadkán. A versenyen három klub játékosai mérhették össze tudásukat.

Záporoztak a gólok szombaton délután a sétaerdei uszodában. Az országos bajnokság döntőjében a szabadkai Spartacus, a belgrádi Palilula és a Taš 2000 Vízilabda Klub játékosai mérkőztek meg egymással. Ana Andrejić, játékos, Palilula Vízilabda Klub, Belgrád: „Készültünk erre a versenyre, mert nem játszottunk a kupáért. Készültünk a bajnokságra és megpróbáltunk a lehető legjobban játszani.”

A házigazda Spartacus Vízilabda Klub játékosai kitartóan készültek a bajnokságra. Kozla Vivien, játékos, Spartacus Vízilabda Klub, Szabadka: „Heti ötször edzünk és általában az előkészület első két hetében úszunk, technikázunk, adogatunk és gyakoroljuk az emberelőnyt meg a lövéseket.”

A szabadkai csapat folyamatosan készül - hangsúlyozta Kucsera Géza. A Spartacus Vízilabda Klub titkára azt is hozzátette, a csapat rendszerint részt vesz a magyarországi bajnokságokon és a szerb kupamérkőzéseken is: „Az első hely a cél. Nagyon nehéz felvenni a versenyt a belgrádi csapatokkal, ugyanis sokkal nagyobb létszámba rendelkeznek játékosokkal. Nálunk még a női vízilabda gyerekcipőbe jár. Az idén sikerült egy csapatot összehozni, de már ez is nagyon nagy eredmény.”

A szabadkai klub tervei között szerepel az első ligás versenyeken való részvétel is.

vízilabda
lányok
Szabadka
országos vízilabda bajnokság

Most

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.