Ugrás a tartalomra

Záporoztak a gólok a sétaerdei uszodában

2019.04.20
15:56
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
A 2005-ben született lányok országos vízilabda bajnokságának zárküzdelmét tartották szombaton Szabadkán. A versenyen három klub játékosai mérhették össze tudásukat.

Záporoztak a gólok szombaton délután a sétaerdei uszodában. Az országos bajnokság döntőjében a szabadkai Spartacus, a belgrádi Palilula és a Taš 2000 Vízilabda Klub játékosai mérkőztek meg egymással. Ana Andrejić, játékos, Palilula Vízilabda Klub, Belgrád: „Készültünk erre a versenyre, mert nem játszottunk a kupáért. Készültünk a bajnokságra és megpróbáltunk a lehető legjobban játszani.”

A házigazda Spartacus Vízilabda Klub játékosai kitartóan készültek a bajnokságra. Kozla Vivien, játékos, Spartacus Vízilabda Klub, Szabadka: „Heti ötször edzünk és általában az előkészület első két hetében úszunk, technikázunk, adogatunk és gyakoroljuk az emberelőnyt meg a lövéseket.”

A szabadkai csapat folyamatosan készül - hangsúlyozta Kucsera Géza. A Spartacus Vízilabda Klub titkára azt is hozzátette, a csapat rendszerint részt vesz a magyarországi bajnokságokon és a szerb kupamérkőzéseken is: „Az első hely a cél. Nagyon nehéz felvenni a versenyt a belgrádi csapatokkal, ugyanis sokkal nagyobb létszámba rendelkeznek játékosokkal. Nálunk még a női vízilabda gyerekcipőbe jár. Az idén sikerült egy csapatot összehozni, de már ez is nagyon nagy eredmény.”

A szabadkai klub tervei között szerepel az első ligás versenyeken való részvétel is.

vízilabda
lányok
Szabadka
országos vízilabda bajnokság

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.