Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Varga Dániel

Záporoztak a gólok a sétaerdei uszodában

2019-04-20
15:56
2019-04-20
17:27
Forrás
Pannon RTV
A 2005-ben született lányok országos vízilabda bajnokságának zárküzdelmét tartották szombaton Szabadkán. A versenyen három klub játékosai mérhették össze tudásukat.

Záporoztak a gólok szombaton délután a sétaerdei uszodában. Az országos bajnokság döntőjében a szabadkai Spartacus, a belgrádi Palilula és a Taš 2000 Vízilabda Klub játékosai mérkőztek meg egymással. Ana Andrejić, játékos, Palilula Vízilabda Klub, Belgrád: „Készültünk erre a versenyre, mert nem játszottunk a kupáért. Készültünk a bajnokságra és megpróbáltunk a lehető legjobban játszani.”

A házigazda Spartacus Vízilabda Klub játékosai kitartóan készültek a bajnokságra. Kozla Vivien, játékos, Spartacus Vízilabda Klub, Szabadka: „Heti ötször edzünk és általában az előkészület első két hetében úszunk, technikázunk, adogatunk és gyakoroljuk az emberelőnyt meg a lövéseket.”

A szabadkai csapat folyamatosan készül - hangsúlyozta Kucsera Géza. A Spartacus Vízilabda Klub titkára azt is hozzátette, a csapat rendszerint részt vesz a magyarországi bajnokságokon és a szerb kupamérkőzéseken is: „Az első hely a cél. Nagyon nehéz felvenni a versenyt a belgrádi csapatokkal, ugyanis sokkal nagyobb létszámba rendelkeznek játékosokkal. Nálunk még a női vízilabda gyerekcipőbe jár. Az idén sikerült egy csapatot összehozni, de már ez is nagyon nagy eredmény.”

A szabadkai klub tervei között szerepel az első ligás versenyeken való részvétel is.

vízilabda
lányok
Szabadka
országos vízilabda bajnokság

Most

19:58, Frissítve: 07:28

Ramush Haradinajt Hágában hallgatják ki

A volt koszovói miniszterelnököt a háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróság idézte be. Amennyiben nem emelnek ellene vádat, ismét indul a miniszterelnöki posztért - jelentette be elutazása előtt.
16:47

Újabb hőhullám sújtja Olaszországot

Olaszország északi és középső térségeiben kedden közepes, szerdától a legmagasabb szintű hőségriadó lesz életben az Afrikából érkező hőhullám miatt, amely ismét negyven fokra emeli a hőmérsékletet.

Népszerű