Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Žarko Lazetić a TSC új vezetőedzője

2021.11.29
18:24
Forrás
Pannon RTV
A szakember már részt is vett a topolyai csapat első edzésén. Lazetić egyébként a Metalac vezetőedzője volt, innen érkezett a TSC élére.

Első interjújában azt mondta, boldog, hogy a TSC edzője lehet, egy olyan csapaté, amely európai szintű, ez pedig mint mondta, a csapat akadémiai rendszeréből is látható. Zsemberi János, a TSC elnöke örömét fejezte ki az új edző kapcsán és mint mondta, Lazetić új energiát hoz majd a csapatnak. Žarko Lazetić a szerdai kupameccsen ül majd le először a TSC kispadjára, ekkor a Kolubarával játszanak a nyolcaddöntőben hazai pályán.

TSC
Topolya

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.