Ugrás a tartalomra

A Zvezda és a Fradi is kikapott hazai pályán

2021.11.04
23:17
2021.11.05
00:10
Forrás
Pannon RTV
Az Európa-liga negyedik fordulójában a hazai pálya előnye a magyar és a szerb csapatnak sem kedvezett. A Ferencváros két gólt is szerzett, de ez sem volt elég a Celtic ellen.

A Fradi már a harmadik percben hátrányba került Budapesten, de gyorsan sikerült egyenlíteniük. A 11-ik percben Zubkov vette be a skótok kapuját. A csapatok ezt követően is támadó szellemben játszottak. Minkét együttes előtt adódtak helyzetek, de a vezetést ismét  a Celtic szerezte meg Jota góljával. A fordulást követően Abada már kétgólosra növelte a vendégek előnyét. A Ferencváros a mérkőzés végéig hajtott és a 86-ik percben Uzuni révén egy gólosra csökkentette a hátrányát, azonban az egyenlítés nem sikerült. A Fradinak így a negyedik mérkőzésén sem sikerült pontot szereznie a Európa-liga csoportkörében.

A Crvena zvezda a Midtjylland  csapatát látta vendégül csütörtök este. A belgrádi együttes a 12-ik perctől emberhátrányban játszott, mivel Degenek egy lerántásért azonnal piros lapot kapott. A vendégek az emberfölényüket a 56-ik percig nem tudták gólra váltani. Ekkor egy szabadrúgás után Kanga, a Zvezda középpályása menteni akart, de a saját kapujába fejelte a labdát. A belgrádi csapat a veresége ellenére 7 ponttal továbbra is a továbbjutást jelentő második helyen áll a csoportjában.

Ferencváros
Crvena zvezda
Európa-liga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.