Ugrás a tartalomra
MTI/Szigetváry Zsolt

A Zvezda és a Fradi is kikapott hazai pályán

2021.11.04
23:17
2021.11.05
00:10
Forrás
Pannon RTV
Az Európa-liga negyedik fordulójában a hazai pálya előnye a magyar és a szerb csapatnak sem kedvezett. A Ferencváros két gólt is szerzett, de ez sem volt elég a Celtic ellen.
MTI/Szigetváry Zsolt

A Fradi már a harmadik percben hátrányba került Budapesten, de gyorsan sikerült egyenlíteniük. A 11-ik percben Zubkov vette be a skótok kapuját. A csapatok ezt követően is támadó szellemben játszottak. Minkét együttes előtt adódtak helyzetek, de a vezetést ismét  a Celtic szerezte meg Jota góljával. A fordulást követően Abada már kétgólosra növelte a vendégek előnyét. A Ferencváros a mérkőzés végéig hajtott és a 86-ik percben Uzuni révén egy gólosra csökkentette a hátrányát, azonban az egyenlítés nem sikerült. A Fradinak így a negyedik mérkőzésén sem sikerült pontot szereznie a Európa-liga csoportkörében.

FoNet/AP

A Crvena zvezda a Midtjylland  csapatát látta vendégül csütörtök este. A belgrádi együttes a 12-ik perctől emberhátrányban játszott, mivel Degenek egy lerántásért azonnal piros lapot kapott. A vendégek az emberfölényüket a 56-ik percig nem tudták gólra váltani. Ekkor egy szabadrúgás után Kanga, a Zvezda középpályása menteni akart, de a saját kapujába fejelte a labdát. A belgrádi csapat a veresége ellenére 7 ponttal továbbra is a továbbjutást jelentő második helyen áll a csoportjában.

FoNet/AP
Ferencváros
Crvena zvezda
Európa-liga

Most

08:21, Frissítve: 08:33

Az eső vízesésként zúdult Dél-Koreára

Legalább heten meghaltak, hatan eltűntek az özönvízszerű eső okozta áradásban a dél-koreai főváros régiójában hétfőn. Szöul jómódú Gangnam negyedének utcái folyókká változtak, a járművek elmerültek, a víz elárasztotta a tömegközlekedési eszközöket.
17:45, Frissítve: 19:51

Toborozták a számlálóbiztosokat

Több mint 40 ezren töltötték ki a számlálóbiztosi munkával kapcsolatos elektronikus jelentkezési űrlapot – jelentette be a Köztársasági Statisztikai Intézet.

Népszerű