Ugrás a tartalomra

A Zvezda legyűrte a Spartacust Szabadkán

2021.08.01
12:11
2021.08.01
18:11
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a Spartacus Labdarúgó Klub a Crvena Zvezdától a szombat esti meccsen. A szerbiai Szuperliga harmadik fordulójában a vendégek 3:1-re verték meg a házigazdákat.

A vendégek gyorsan előnyhöz jutottak a szombat esti Spartacus - Crvena Zvezda meccsen, ugyanis már az első félidő 5. percében a belgrádiak támadó középpályása, Mirko Ivanić lőtt gólt. A 26. percben a szabadkaiak egyenlítettek Radovan Pankov öngólja révén. Az első félidő hajrájában újra vezetést szerzett a belgrádi csapat. A második félidőben mindkét csapatnak adódott néhány lehetősége, ám egészen a hosszabbításig nem sikerült kapuba találni. A 90. percben Krstović lőtte a szabadkaiak hálójába a labdát, ezzel a meccs végeredménye 1:3 lett a piros-fehérek javára.

Nebojša Milošević, segédedző, Crvena Zvezda, Belgrád: „A meccs elején szerzett gól lehetőséget adott arra, hogy irányítsuk a meccset, úgy gondolom, hogy ezt jobban is kihasználhattuk volna, de a lényeg az, hogy a fő célt elértük és győztünk. Szép számban adódtak lehetőségeink is, amelyeket megragadtunk és ennek következtében nyugodtabban játszhattuk végig a meccset.”

A Spartacus vezetőedzője szerint Milošević sérülése megnehezítette a csapat játékát.

Vladimir Buač, vezetőedző, Spartacus, Szabadka: „Nagyon nehéz meccs volt, a Zvezda egy nagyon komoly klub és nem könnyű ellenük játszani. Nem akartunk alulmaradni ezen a meccsen, nagyon törekedtünk arra, hogy minél több támadást hajtsunk végre, úgy gondolom, hogy jól játszottunk.”

A szerbiai labdarúgó Szuperligában a Crvena Zvezda csapata jelenleg az első helyen áll 7, míg a Spartacus a 13. három ponttal.

Spartacus
Crvena zvezda
labdarúgás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.