Ugrás a tartalomra
internet
Pixabay

Az IT szektorban rejlő lehetőségek

2018-11-19
12:17
2018-11-19
12:28
Forrás
Pannon RTV
November 28-án egy napos konferenciát szervez a Szabadkai informatikai-technológiai klaszter. A palicsi Vígadó nagytermében megrendezésre kerülő rendezvény fő témája az IT szektorban rejlő lehetőségek

Az IT4Business egynapos konferencia egy gyönyörű környezetben kerül megrendezésre, ahol a látogatók kiváló szakértők meghallgatása mellett lehetőséget kapnak új üzleti kapcsolatok kiépítésére is.

Az üzlet és az informatika összekapcsolása

Az esemény célja a kis-, közép- és nagyvállalatok informatikai szakemberekkel való összekapcsolása, olyan ismeretek ismeretének finomítása, melyeket a vállalatok használhatnak.

A digitális megoldások a gyakorlatban és a legújabb trendek

Az előadások segítenek minden résztvevőnek a világméretű trendek követésében mind a belső szervezésben, mind az új technológiák biztosításában, valamint a marketing követésében.

Gyors kapcsolatépítés - Speed networking

A kapcsolatépítés minden konferencia egyik legfontosabb része. Az IT4Business rendezvényen minden érdeklődő részt vehet egy gyors kapcsolatépítési szekción amely új partnerek megszerzésének gyors és hatékony módja lehet.

A konferencia részletei és a regisztrációs űrlap az esemény internetes oldalán tekinthető meg, amelyet ide kattintva érhetnek el.

Szabadkai informatikai-technológiai klaszter
Szabadka

Most

12:02, Frissítve: 12:29

Érkezik az influenzaszezon

Egyes szerbiai kórházakban már óvintézkedéseket vezettek be az influenza terjedésének megakadályozására. Észak-Bácskában viszont még csak elvétve fordulnak orvoshoz náthás tünetekkel a páciensek.
11:13, Frissítve: 11:22

Felmelegedés kezdődött térségünkben

A Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzése szerint a következő napokban a legtöbb helyen 10 fokig, vagy akár fölé is emelkedik a hőmérő higanyszála napközben.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.