Ugrás a tartalomra
internet
Pixabay

Az IT szektorban rejlő lehetőségek

2018-11-19
12:17
2018-11-19
12:28
Forrás
Pannon RTV
November 28-án egy napos konferenciát szervez a Szabadkai informatikai-technológiai klaszter. A palicsi Vígadó nagytermében megrendezésre kerülő rendezvény fő témája az IT szektorban rejlő lehetőségek

Az IT4Business egynapos konferencia egy gyönyörű környezetben kerül megrendezésre, ahol a látogatók kiváló szakértők meghallgatása mellett lehetőséget kapnak új üzleti kapcsolatok kiépítésére is.

Az üzlet és az informatika összekapcsolása

Az esemény célja a kis-, közép- és nagyvállalatok informatikai szakemberekkel való összekapcsolása, olyan ismeretek ismeretének finomítása, melyeket a vállalatok használhatnak.

A digitális megoldások a gyakorlatban és a legújabb trendek

Az előadások segítenek minden résztvevőnek a világméretű trendek követésében mind a belső szervezésben, mind az új technológiák biztosításában, valamint a marketing követésében.

Gyors kapcsolatépítés - Speed networking

A kapcsolatépítés minden konferencia egyik legfontosabb része. Az IT4Business rendezvényen minden érdeklődő részt vehet egy gyors kapcsolatépítési szekción amely új partnerek megszerzésének gyors és hatékony módja lehet.

A konferencia részletei és a regisztrációs űrlap az esemény internetes oldalán tekinthető meg, amelyet ide kattintva érhetnek el.

Szabadkai informatikai-technológiai klaszter
Szabadka

Most

08:05, Frissítve: 10:13

Ne öld meg a nagyit!

Nem mindennapi módon biztat a karanténkötelezettség betartására egy brit város. A szlogenjük az, hogy "Ne öld meg a nagyit".
20:55, Frissítve: 21:08

Hogyan mézelt idén az akác?

Augusztus eleje a méhészek számára a termelési év végét jelenti. A számvetés ideje ez, amikor már a jövő évre is gondolni kell.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.