Ugrás a tartalomra

Csantavéri hittanosok képviselték Vajdaságot Mága Zoltán újévi koncertjén

2019-01-02
19:09
2019-01-02
19:23
Forrás
Pannon RTV
Felejthetetlen élmény részesei lehettek a csantavéri hittanosok, akik Puby atya szervezésében eljutottak Mága Zoltán fergeteges újévi koncertjére január 1-én.

Útközben, a szegedi Dómban vetek részt egy szentmisén, hogy az Úr áldását kérjék az előttük álló évre.

A gyermekek számára életre szóló emlék marad, hogy a népszerű hegedűművésszel együtt állhattak a pazar színpadon 13.000 néző előtt. Mága Zoltán mellett Ördög Nórával is fényképet készítettek, illetve közelről láthatták a színpadra velük együtt lépő nagy sztárokat: Nyerges Attilát, Sümegi Esztert, Bodrogi Gyulát, Eperjes Károlyt, Balázs Fecót, Molnár Piroskát, Haumann Pétert, Caramelt, és az orosz-izraeli származású, világhírű hegedűművészt, Shlomo Mintz urat.

A nyolc népviseletbe öltözött vajdasági diák együtt énekelt számos helyi, illetve felvidéki, kárpátaljai és erdélyi társukkal több műsorszámban.
 

Budemac Krisztián: „Nekem nagyon tetszett, hogy számos híres emberrel találkozhatunk, és ennyi ember nézett minket. A ránk szegeződő számtalan tekintetben hihetetlen kedvességet és szeretetet éreztem.” 

Geler Noel: „Nagyon izgultam, amikor a telt stadionban elkezdődött a műsor, mert még ilyen sok ember előtt soha nem kellet megjelennem. Úgy érzem, hatalmas szerencsém volt, hogy ott énekelhettem a színpadon.”

Oláh Orsolya: „A sok mozzanat közül a legnagyobb élmény számomra az volt, hogy személyesen találkozhattam Ördög Nórával!” 

Huszár Andor: „A fellépés előtt nagyon izgultam, a barátaimmal együtt viszont sikerült legyőzni a félelmeket. Jó volt ilyen híres emberek mellett énekelni.”

Pesti Emese: „Még amikor elindultunk és kerestük az aréna bejáratát, akkor sem fogtam fel, hogy mekkora helyen, mennyi ember előtt fogunk állni. Nagyon izgalmas volt, már ahogy beléptünk és ott láttuk Mága Zoltánt a színpadon próbálni. Mindenki sürgött-forgott, teljesen filmbe illő pillanatokat éltem át. Felejthetetlen marad számomra ez az esemény! Olyanokkal állhattam színpadon, és olyanokkal énekelhettem együtt, akikre rengetegen felnéznek. Láttam az nézőkön, hogy a meghatottság könnyei szöktek a szemeikbe. Hihetetlen, hogy én is részese lehettem annak, amit sok-sok ezer ember csodálva nézett.”

Az újévi koncertet 11. alkalommal szervezte meg Mága Zoltán hegedűművész. Először biztosítottak lehetőséget, hogy vajdasági gyermekek is vele énekeljenek ezen a jeles eseményen.

csantavéri
hittanosok
Vajdaság
Mága Zoltán
újévi koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.