Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Csütörtökön kezdődik a Dombos Fest

2019-07-08
19:13
2019-07-08
21:32
Forrás
Pannon RTV
Három nap múlva, csütörtökön veszi kezdetét Kishegyesen a 19. Dombos Fest, ahol idén is számos koncert és program várja az érdeklődőket.

A rendezvényen több magyarországi együttes is fellép, de lesz gasztrosétány, fényfestés, illetve gyermekudvar is a kisebbek számára. A Dombos Fest utolsó napján utcabállal zárják a rendezvénysorozatot. Az előkészületek már jelenleg is folynak.

A patkó alakú löszfal magához öleli a földet és az eget, ókori arénaként, széttárt karú szerelmest idézve hívja a jó zenére, baráti beszélgetésekre a Kishegyesre érkezőket - olvasható a fesztivál leírásában. Horváth László, a fesztivál alapítója és igazgatója elmondta, idén is kiváló programokkal várja az érdeklőket a rendezvény 18 órától éjfél utánig.

Horváth László, alapító, fesztiváligazgató, Dombos Fest: „Első napon egy cimbalomvirtuóz produkcióra kerül sor - ez a Cimbalom Brothers, de itt lesz a Kiscsillag. Másnap a balkáni zene szerelmesei a Mostar Sevdah Reunion produkcióját nézhetik meg vagy a Carbonfoolst. Harmadnap, szombaton mindenféleképpen a Lajkó Félix zenekarának bemutatója az, ami el fogja vinni a prímet, a hangulatot. A zárónapon, vasárnap első sorban a kishegyesiekkel szeretnénk egy utcabált tartani.”

További információk, a részletes program és a fellépők teljes névsora a dombosfest.org oldalon érhetők el.

Dombos Fest
Kishegyes
Horváth László

Most

21:08

Brexit - Felfüggesztették a londoni tárgyalásokat

Felfüggesztette az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről folyó londoni tárgyalásokat péntek este a brit és az uniós küldöttség, mivel nem sikerült áthidalni a nézetkülönbségeket.
20:59

Moszkvában megkezdődött a feliratkozás a védőoltásra

Moszkvában pénteken megkezdődött a feliratkozás a Covid-19 járvány elleni tömeges védőoltásra, Szergej Szobjanyin polgármestere elmondta, hogy az első napon ötezren jelentkeztek a veszélyeztetettségük miatt elsőbbséget élvező szakmai csoportokból.
19:06

Elhalasztják a TSC meccsét

Elhalasztják a TSC labdarúgóklub hétvégi, a Javor otthonában esedékes szuperligás mérkőzését, miután a topolyaiak több játékosuk koronavírusos megbetegedésére hivatkozva kérelmezték ezt a ligától.
17:01, Frissítve: 17:13

Több belgrádi vendéglátós a csőd szélére került

Az új járványügyi intézkedések miatt az eddigieknél is nagyobb mértékű veszteségekkel kell számolniuk a fővárosi vendéglátósoknak - panaszolják. Szerintük a felgyülemlett kiadások miatt már így is sokukat a teljes csőd fenyegeti.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.