Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

David Guettára és DJ Snakere is bulizhat az, aki felvette a vakcinát

2021.05.25
10:32
2021.05.25
10:38
Forrás
Szerbiai RTV
Kiderült, milyen feltételekkel lehet részt venni az idei Exit fesztiválon.

A koronavírus ellen beoltottak és a negatív teszttel rendelkezők vehetnek majd részt a újvidéki Exit fesztiválon. A szervezők ehhez kötik a belépést, amennyiben a járványügyi feltételek megengedik a fesztivál megszervezését.

Dušan Kovačević, az Exit alapítója a Szerbiai RTV vendégeként azt mondta, a legújabb kutatások szerint, amennyiben oltottakra és negatív teszttel rendelkezőkre korlátozzák az összejövetelekre való belépést, az esemény biztonságos, a vírus terjedésének kockázata nélküli.

A fesztivál egyébként július 8-án kezdődne, ahol mások mellett David Guetta, Solomun, Nina Kraviz, és DJ Snake is fellépne. Szerbiában június 21-e után akkor lehet megrendezni a tömeges összejöveteleket, ha a felnőtt lakosság legalább fele felveszi a védőoltást.

EXIT
fesztivál
Újvidék
koncert
koronavírus
PCR-teszt
vakcina

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.