Ugrás a tartalomra

Együtt Zselykéért jótékonysági koncert Magyarkanizsán

2017.06.28
11:43
Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája június 29-én jótékonysági koncertet szervez a CNESA nagytermében
Magyarkanizsa Község Ifjúsági Irodája június 29-én jótékonysági koncertet szervez a CNESA nagytermében. Az „Együtt Zselykéért” rendezvényre a belépő önkéntes adomány, a befolyt összeget az oromi Bálint család kapja. Zselyke koraszülött, most 9 hónapos baba. 12 betegséggel küzdött meg és még sokkal most is vívja a harcot. A családnak hetente van egy vagy két útja egy belgrádi, újvidéki vagy szabadkai klinikákra, de sokszor még Kanizsára is nehéz nekik a bejutás. Zselykének két testvére van, akik szintén sok mindenről mondtak le, hogy a pici eljuthasson minden vizsgálatra és kezelésre. A pénz most abban segít, hogy a családról egy kis terhet vegyen le, hogy Zselykének minden lehetőséget megadhassanak a gyógyulásra, épülésre, fejlődésre és erősödésre. ZSELYKE PLAKAT Az esten fellépnek az M-plus és a Bolero táncosai, bemutatkozik a Tisza Néptáncegyesület és a horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület. Továbbá fellép a SAKUD „Sveti Sava” és az Általános Zeneiskola művészei, diákjai, énekel a Cantilena Kamarakórus, és egy jelenettel a Gondolat-Jel Társulat is erősíti az estet.
Magyarkanizsa
jótékonysági koncert
Együtt Zselykéért

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.