Ugrás a tartalomra
Pixabay/LAZERKONG

Elektromos roller - népszerű, de a szabályokat is ismerni kellene...

2023.02.08
19:47
2023.02.08
20:33
Forrás
Panon RTV
Könnyed, egyszerű és gyors közlekedés – ezt biztosítják az utóbbi időben egyre népszerűbb elektromos rollerek gyártói.

Néhány évvel ezelőtt jelentek meg a piacon az elektromos rollerek, de mára szinte minden városban beépült a közlekedési lehetőségek közé. Egyesek imádják a könnyedségét, mások azonban melegebb égtájakra kívánják a kis eszközöket. Kérdés, hogy milyen szabályok vonatkoznak a rollerek felhasználóira.

Fehér László, közlekedésbiztonsági szakértő volt a Közügyek vendége a téma kapcsán.

elektromos roller
Fehér László

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.