Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elűzték a telet a szabadkai Majsai Úti Általános Iskolában is

2022.02.26
09:37
2022.02.26
16:48
Forrás
Pannon RTV
Volt fánk, tánc és nagy hangzavar is, éppen úgy, ahogyan a farsangi hagyományok is tartják. Az intézmény alsósai és a mindjárt iskolába induló gyerekek is részt vettek az eseményen. Fellépett továbbá a Crystal Dance Studio is.

Gyerekek sípolásától, csörgésétől és kiabálásától volt hangos a szabadkai Majsai Úti Általános Iskola. Több mint 200 gyerek vett részt a rendezvényen. Vidáman mutatták be jelmezeiket a színpadon.

Fajfer Lara: „Bambinak öltöztem és jól érzem magamat.”

Gerstmayer Emma: „Hóvirágnak öltöztem be, és azért jöttem el, hogy jól érezzem magam.”

A jelmezversenyt minden évben megrendezik, azonban idén egy télűző felvonulással bővítették, illetve egy kisebb műsorral is, amelyet a Crystal Dance Studio adott elő - mondta Bognár Beáta, a szabadkai Majsai Úti Általános Iskola igazgatója.

„Az idei jelmezversenyre meghívtuk az iskola-előkészítős gyerekeket, a jövendőbeli elsősöket. Nagyon örülünk annak, hogy nagyon szép számban eljöttek a szüleikkel együtt. Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a jövendőbeli elsősök még szeptember elseje előtt megismerkedjenek játékosan, szórakozva a jövendőbeli tanítójukkal, az iskolatársaikkal és magával az intézménnyel is.”

Az igazgató hozzátette, az esemény célja az volt, hogy megmutassák a gyerekeknek, az intézményben a tanulás mellett a szórakozás is fontos helyet kap. Reméli, hogy sok gyerek kedvet kapott az iskolához.

Majsai Úti Általános Iskola
farsang
jelmez
télűzés
Szabadka

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.
13:55, Frissítve: 16:03

Most az orvos jött a páciensekhez Bezdánban

Ultrahangvizsgálatok, teljes vérkép készítése, cukorbetegek ellenőrzése, EKG-vizsgálat - ezeket a vizsgálatokat végezték Bezdánban a zombori Dr. Đorđe Lazić Egészségház szakorvosai egy új program keretében.

Népszerű