Ugrás a tartalomra
heves eső
Illusztráció, Pixabay/adamtepl

Eső és jég esett Óbecse és Topolya között

2019-05-14
13:31
2019-05-14
13:58
Forrás
VajdaságMA
Hatalmas mennyiségű eső és jég esett Óbecse és Topolya között - közölte a Vojvodina Meteo portál. Jégeső, erős, viharos erejű szél és hatalmas mennyiségű esőt tapasztaltak a bácskai lakosok.

Nagy mennyiségű eső és jég Gunarason.

Az ítéletidő tegnap a késő délutáni órákban csapott le. Az Óbecse és Topolya közötti Drea településen kevesebb mint egy óra alatt 30 liter eső esett négyzetméterenként. A portál szerint egyes területeken a szántóföldek fehérlettek a nagy mennyiségű jégtől. Vajdaság északi és északnyugati részén már kevesebb mennyiségű csapadék hullott.

eső
jég
Topolya
Óbecse

Most

20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.
19:25, Frissítve: 23:46

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.