Ugrás a tartalomra
heves eső
Illusztráció, Pixabay/adamtepl

Eső és jég esett Óbecse és Topolya között

2019-05-14
13:31
2019-05-14
13:58
Forrás
VajdaságMA
Hatalmas mennyiségű eső és jég esett Óbecse és Topolya között - közölte a Vojvodina Meteo portál. Jégeső, erős, viharos erejű szél és hatalmas mennyiségű esőt tapasztaltak a bácskai lakosok.

Nagy mennyiségű eső és jég Gunarason.

Az ítéletidő tegnap a késő délutáni órákban csapott le. Az Óbecse és Topolya közötti Drea településen kevesebb mint egy óra alatt 30 liter eső esett négyzetméterenként. A portál szerint egyes területeken a szántóföldek fehérlettek a nagy mennyiségű jégtől. Vajdaság északi és északnyugati részén már kevesebb mennyiségű csapadék hullott.

eső
jég
Topolya
Óbecse

Most

14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.