Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ezentúl Kaszoli Violetta szerkesztésében láthatják a Pannon Gazdát

2021.04.15
21:34
Forrás
Pannon RTV
Évek óta a Pannon Gazda a Pannon Televízió egyik legsikeresebb műsora. A termelők félórája minden pénteken 17 órától jelentkezik.
Pannon RTV

Holnaptól Kaszoli Violetta szerkesztésében láthatják mezőgazdasági műsorunkat, aki Közügyek című műsorunkban ismertette, hogy milyen témák szerepelnek az első általa szerkesztett műsorban, és elárulta azt is, hogy a rádió hallgatói hallhatják-e továbbra is a riportjait.

Pannon Gazda
Kaszoli Violetta
Pannon TV

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.