Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Falunapot ünnepel Majdány

2021.07.31
12:47
2021.07.31
16:07
Forrás
Pannon RTV
Falunapot rendeznek Majdányon a helyi művelődési otthon nagytermében. Az esemény ma 19 órakor kezdődik, ahol többek között egy kiállítás is várja a látogatókat.

A szombati mulatság után vasárnap délután focimeccs is lesz a majdányi pályán, ahol a falu focicsapata csap össze Padé együttesével.

Mihók Kucora Eszter szervező: „Az itt uralkodó szomorú állapotokra való tekintettel idén a falunap keretében nem tudtuk fölvállalni a főzőversenyt, tehát ez az egyetlen rendezvény, ami kimarad, viszont örömteli hírünk is van. Idén 10 éves fönnállását ünnepli a Vadvirágok Művelődési Egyesület. Ennek a szép jubileumnak a kapcsán ma este, tehát szombat este 7 órakor lesz egy ünnepi műsor, művelődési műsor, élő zene és egy kis beszélgetés, ajándékozás, hasonló dolgok, ahová meghívtuk az egyesülettel együttműködő egyesületeket, szervezeteket, intézményeket is.”

Majdány
falunap
Mihók Kucora Eszter

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.