Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szalai Adrián

Felhős, borongós nap elé nézünk

2022.09.25
08:35
Forrás
Pannon RTV
Csapadékra elsősorban az esti órákban kell számítani a térségben, de már napközben is többfelé eső, zápor alakulhat ki. A déli-délkeleti szél helyenként felélénkül. Délután 23 fokra van kilátás.

Hétfőn sok felhő lesz az égen, ismétlődő jelleggel esőre, záporokra, helyenként zivatarokra kell számítani. A nyugati szél többfelé élénk, helyenként erős lehet. Hajnalra többfelé pára, köd képződhet. A legmagasabb hőmérséklet 25 fok körül alakulhat. Kedden erősen felhős, borongós lesz az ég, többfelé hullámokban várható eső, zápor, zivatar. A hét második napján is 23 fok körül alakul a nappali maximum hőmérséklet.

időjárás

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű