Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

A földrengés áldozatainak gyűjtenek a szabadkai méhészek

2023.02.21
08:25
Forrás
Pannon RTV
Jótékonysági akciót indítottak a szabadkai méhészek Törökország és Szíria lakosainak megsegítésére. Szabadka főterén a helyi méhészegyesület árulja a mézet.

A befolyt összeget a földrengés sújtotta területeken élőknek küldik majd el. A humanitárius akció hétfőn kezdődött és még ma is tart 12 és 17 óra között. Egy üveg mézet ezer dinárért vásárolhatnak meg az adakozni vágyók. A méhészegyesület egyébként évek óta együttműködik a Vöröskereszttel. A szervezet jelenleg Szerbia két településén, Belgrádban és Nišben gyűjti a ruhákat Törökország és Szíria számára.

méhészek
földrengés
Szabadka

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.