Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/Screenshot

Folytatódik a Vedd el a számlát és nyerj!

2021.03.04
14:32
Forrás
Szerbiai RTV
Tavaszra is folytatódik a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték.

A szerb pénzügyminiszter akkor jelentette be ezt, amikor aláírta a szerződést a szombaton véget ért játék nyertesével. A következő verseny két körös lesz, az egyik tavasszal, a másik kör pedig ősszel vagy télen lesz - részletezte Siniša Mali. Mint mondta, a játéknak érezhetőek a pozitív hatásai, ezért döntenek a folytatás mellett. A részletekkel később jelentkeznek. A játékot a szerb kormány szervezte meg azzal a céllal, hogy visszaszorítsa a szürkegazdaság terjedését. 

Vedd el a számlát és nyerj!
Siniša Mali

Most

12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.
10:21, Frissítve: 10:27

Felmelegszik az idő, de csapadékra is számítani kell

Az előrejelzések szerint esernyőre lesz szükségünk az előttünk álló héten, ugyanis borongós, esővel, záporral tarkított napokra számíthatunk. A reggelek azonban fagymentesek lesznek és csak helyenként erősödhet fel a szél.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!