Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

A gyermekhetet ünneplik Topolyán

2019-10-09
13:46
2019-10-09
19:07
Forrás
Pannon RTV
Ez alkalomból topolyai Kolibri óvodába látogatott Kislinder Gábor helyi polgármester és ajándékcsomagokkal, valamint édességgel kedveskedett a gyerekeknek.

A gyermekhét alkalmából az óvodák minden évben interaktív játékokkal készülnek. Szerveznek jelmezbált, frizuranapot, de testvérnapot is. Ezúttal meglepetéseket is kaptak.

David Barki, óvodás: „Szeretek játszani az óvodában, most kaptunk új játékokat, nagy kockákat, kirakós játékokat.”

Pátyerkó Dóra, óvódás: „Tanultunk a gyerekhét alatt. Szeretek óvodába járni, a barátaimmal játszani.”

A pedagógusok célja, hogy a gyermekhét alkalmából mindig változatos programokkal várják az ovisokat.

Fényszárosi Fekete Tímea, igazgató, Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény, Topolya: „Színes a programunk, volt egy sportnapunk, futóversenyt szerveztünk, illetve különböző játékokat, versenyjátékokat találtak ki az óvónénik. Poligont állítottunk fel, és itt tudták a gyerekek felmérni a tudásukat, valamint színházba is látogattunk.”

Az önkormányzat folyamatosan kapcsolatban van az iskolás kor előtti intézmények illetékeseivel, hogy a gyerekek fejlődése szempontjából melyek azok a játékok, amikre szükségük van. Nem volt ez másképp most sem - mondta Kislinder Gábor topolyai polgármester.

Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Öröm számomra, hogy itt lehettem. Láttuk, hogy mennyi munka van ebben az intézmény dolgozóinak részéről, én ezt külön még egyszer megköszönöm nekik. A gyermekek munkáját is láttuk, azt gondolom, hogy nem lehet elfelejteni egy ilyen élményt amit ők ma mutattak.”

A polgármester hozzátette, Topolya község óvodáit év közben is több alkalommal játékokkal és édességgel ajándékozza meg az önkormányzat.

Topolya
Fényszárosi Fekete Tímea
Kislinder Gábor
óvoda
gyereknap

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.