Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

A gyermekhetet ünneplik Topolyán

2019-10-09
13:46
2019-10-09
19:07
Forrás
Pannon RTV
Ez alkalomból topolyai Kolibri óvodába látogatott Kislinder Gábor helyi polgármester és ajándékcsomagokkal, valamint édességgel kedveskedett a gyerekeknek.

A gyermekhét alkalmából az óvodák minden évben interaktív játékokkal készülnek. Szerveznek jelmezbált, frizuranapot, de testvérnapot is. Ezúttal meglepetéseket is kaptak.

David Barki, óvodás: „Szeretek játszani az óvodában, most kaptunk új játékokat, nagy kockákat, kirakós játékokat.”

Pátyerkó Dóra, óvódás: „Tanultunk a gyerekhét alatt. Szeretek óvodába járni, a barátaimmal játszani.”

A pedagógusok célja, hogy a gyermekhét alkalmából mindig változatos programokkal várják az ovisokat.

Fényszárosi Fekete Tímea, igazgató, Bambi Iskoláskor Előtti Intézmény, Topolya: „Színes a programunk, volt egy sportnapunk, futóversenyt szerveztünk, illetve különböző játékokat, versenyjátékokat találtak ki az óvónénik. Poligont állítottunk fel, és itt tudták a gyerekek felmérni a tudásukat, valamint színházba is látogattunk.”

Az önkormányzat folyamatosan kapcsolatban van az iskolás kor előtti intézmények illetékeseivel, hogy a gyerekek fejlődése szempontjából melyek azok a játékok, amikre szükségük van. Nem volt ez másképp most sem - mondta Kislinder Gábor topolyai polgármester.

Kislinder Gábor, polgármester, Topolya: „Öröm számomra, hogy itt lehettem. Láttuk, hogy mennyi munka van ebben az intézmény dolgozóinak részéről, én ezt külön még egyszer megköszönöm nekik. A gyermekek munkáját is láttuk, azt gondolom, hogy nem lehet elfelejteni egy ilyen élményt amit ők ma mutattak.”

A polgármester hozzátette, Topolya község óvodáit év közben is több alkalommal játékokkal és édességgel ajándékozza meg az önkormányzat.

Topolya
Fényszárosi Fekete Tímea
Kislinder Gábor
óvoda
gyereknap

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.