Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Andrea

Harminc év természetfotói

2018-12-12
18:47
Forrás
Pannon RTV
Milan Živković, újvidéki természetfotós képeiből nyílt kiállítás a Tartományi Természetvédelmi Intézetben.

A fotós 30 éves munkásságából több százat válogatott össze, amelyek a makrofotográfiát mutatják be. A fényképek a természetben fellelhető élőlények, jelenségek apró részleteire összepontosítanak, megmutatva, hogy ami szabad szemmel nem látható, az nem jelenti azt, hogy a maga nemében nem lenyűgöző. Az alkotó világszerte több mint 200 díjban részesült. A kiállítást 2019 január végéig tekinthetik meg az érdeklődők Újvidéken.

Milan Živković
természetfotó
Újvidék

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.