Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A hét végéig marad a csapadékos időjárás

2019-12-10
15:32
2020-02-23
12:48
Esős idő várható a hét további részében is, ezért érdemes egész héten magunknál tartani az esernyőt vagy az esőkabátot.

Szerda hajnalra a társégben ugyan ismét kiderül az ég, azonban újra fagypont alá csökken a hőmérséklet. Napközben újból felhős lesz az ég, néhol gyenge csapadék is előfordulhat. A szél mérséklődik, délután 2-7 fok várható. Csütörtökön újabb nagyobb csapadékmező keresztezheti térségünket. Borongós időben országszerte lehet eső, de akár hóesés is előfordulhat. Csütörtökön öt fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

eső
csapadék
szél
időjárás

Most

19:52, Frissítve: 20:02

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.
18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.