Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Hétfőtől hosszabb nyitvatartás a határátkelőkön?

2019-07-18
15:41
2019-07-19
09:51
Forrás
Pannon RTV
Nem hivatalos információk szerint július 22-e és 29-e között hosszabbított nyitvatartással üzemel majd több időszakosan működő határátkelő Szerbia és Magyarország között.

A Királyhalom-Ásotthalom közúti határátkelőhely és a Horgos-Röszke közúti átkelő 7 órától este 10 óráig, míg a Bajmok-Bácsalmás átlépő reggel 7-től éjfélig tarthat nyitva az említett időszakban. Az információkat azonban még nem erősítették meg a hivatalos szervek. Hétfőtől a következő hétfőig, azaz 8 napon keresztül várható a határátkelőhelyek munkaidejének meghosszabbítása. A hír kapcsán telefonon érdeklődtünk a Csongrád-megyei Rendőr Főkapitányságnál, ahol azt ígérték, holnap adnak ki közleményt a nyitvatartás módosításával kapcsolatban.

határ
határátkelő
Bajmok-Bácsalmás határátkelő
Horgos-Röszke
Királyhalom-Ásotthalom

Most

19:30

Lengyel barlangban rekedt két ember

Több mint két tucatnyian próbálják meg kiszabadítani azt a két barlangászt, akik a hétvégén Lengyelországban, a Tátra egyik barlangjában kerültek a víz fogságába.

Népszerű

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.