Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Hétfőtől hosszabb nyitvatartás a határátkelőkön?

2019-07-18
15:41
2019-07-19
09:51
Forrás
Pannon RTV
Nem hivatalos információk szerint július 22-e és 29-e között hosszabbított nyitvatartással üzemel majd több időszakosan működő határátkelő Szerbia és Magyarország között.

A Királyhalom-Ásotthalom közúti határátkelőhely és a Horgos-Röszke közúti átkelő 7 órától este 10 óráig, míg a Bajmok-Bácsalmás átlépő reggel 7-től éjfélig tarthat nyitva az említett időszakban. Az információkat azonban még nem erősítették meg a hivatalos szervek. Hétfőtől a következő hétfőig, azaz 8 napon keresztül várható a határátkelőhelyek munkaidejének meghosszabbítása. A hír kapcsán telefonon érdeklődtünk a Csongrád-megyei Rendőr Főkapitányságnál, ahol azt ígérték, holnap adnak ki közleményt a nyitvatartás módosításával kapcsolatban.

határ
határátkelő
Bajmok-Bácsalmás határátkelő
Horgos-Röszke
Királyhalom-Ásotthalom

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.