Ugrás a tartalomra

Hétfőtől új csatornán lesz elérhető a Pannon Televízió

2018-09-28
23:38
Forrás
Pannon RTV
Hétfőtől másik csatornán követhetik a Pannon Televízió adását azok a nézők, akikhez földfelszíni sugárzásban jut el az adásunk.

Eddig a 40-es csatornán találták meg a műsorunkat, ezentúl a Pannon Televízió híradásait, magazinjait és más műsorait a 43-as csatornán találhatják meg a Szabadka és Zombor környéki nézőink. Ahhoz, hogy továbbra is élvezhessék televíziónk adását az említett területek lakói, mindössze egy keresést kell végrehajtaniuk a 43-as csatornán.

Pannon TV
tv csatorna

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.